Naisystävä kouri Olcay Gulsenin bikinipeppua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden loppupuolella läpimurtonsa maailman viihdelehtiin on tehnyt hollantilainen muotisuunnittelija Olcay Gulsen, jonka bikinikuvat ovat nykyisin jo arkipäivää. Parhaillaan hän viettää joululomaansa Floridassa, jossa paparazzit ovat koko ajan hänen kintereillään.

Jalkapallotähti Edgar Davidsista äskettäin eronnut tuore sinkkunainen Olcay Gulsen kuvattiin jälleen eilen rannalla, mutta nyt hieman poikkeavassa tilanteessa. Bikiniasuinen naisystävä pääsi nimittäin kourimaan Olcayn takapuolta Miami Beachilla, ja paparazzi tietenkin tallensi tilanteen.

Muotisuunnittelijana ja vaatealan yrittäjänä työskentelevä 32-vuotias hollantilainen Olcay Gulsen, eli OJ Gulsen, on tullut aiemmin tunnetuksi lähinnä nimekkään poikaystävänsä kautta. SuperTrash-vaatemerkin omistava kaunotar seurustelee nimittäin hollantilaisen jalkapallotähden Edgar Davisin kanssa.