Pikkupoika haukkui törkeästi opettajaansa – muistaa varmasti rangaistuksensa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viime aikoina uutisotsikoihin on noussut tapauksia vanhempien tekemistä noloista rangaistuksista huonosti käyttäytyneille lapsilleen. Teinit ovat esimerkiksi joutuneet esittelemään julkisella paikalla kylttiin kirjoitettua anteeksipyyntöä.

Nyt erään amerikkalaisen opiskelijapojan uutisoidaan saaneen rangaistuksen äidiltään, koska hän käyttäytyi törkeästi opettajaansa kohtaan. Erol Fraustin -niminen 12-vuotias poika haukkui äskettäin naispuolista opettajaansa ”v**un ämmäksi”, kun opettaja pyysi poikaa siirtämään koululaukkuaan.

Pojan Lisette Lopez -niminen äiti päätti järjestää lapselleen opettavaisen rangaistuksen. Hän nimittäin käski kiroilevaa poikaansa kirjoittamaan suurelle pahvikyltille opettajalleen anteeksipyynnön, jossa hän kertoo käyttäytyneensä huonosti. Poika purskahti itkuun häpeästä, kun hän esitteli kylttiä koulun pihalla koulutovereilleen.

– Pidän tätä enemmän opetuksena kuin rangaistuksena. Haluan poikani ymmärtävän tekojensa seuraukset. Olen yrittänyt kaikkeni ja tämä oli viimeinen vaihtoehtoni, äiti kertoi WSVN-televisiokanavalle.