Poptähti-exäänsä huoraksi haukkunut Kardashian: ”Olen onnellinen sinkkuna”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianien julkkisperheen jäsen Robert ”Rob” Kardashian pääsi äskettäin julkisuuden valokeilaan alettuaan seurustella poptähti Rita Oran kanssa. Pariskunta erosi kuitenkin vastikään ja on siitä lähtien syytänyt medioiden välityksellä lokaa toistensa niskaan.

Nyt 25-vuotias miekkonen on avautunut KIIS FM -radiokanavan haastattelussa tuoreesta sinkkuelämästään. Twitter-blogissaan entistä rakastaan tylyttänyt Rob kertoi ohjelman juontajalle Ryan Seacrestille olevansa tällä erää onnellisempi kuin pitkään aikaan.

– Olen todellakin sinkku ja erittäin, erittäin onnellinen. Tällaisesta tilanteesta on pitkä aika, joten se on hyvä asia. Elämäni pyörii nyt bisneksien ympärillä. Tämä on vasta alkua, kertoi Rob Kardashian haastattelussa.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat hänen isosiskonsa Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.