Shokkikäänne: ”Whitney Houston murhattiin huumevelkojen vuoksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Whitney Houston menehtyi taannoin epäselvissä olosuhteissa, kun hänet löydettiin kuolleena hotellihuoneensa kylpyammeesta. Viralliseksi kuolinsyyksi ilmoitettiin hukkuminen ja sydänkohtaus, mutta kuolemaan johtaneista tapahtumista vaadittiin pian uutta tutkintaa.

Pian kuoleman jälkeen selvisikin, että hukkumisen sijaan Houston kiehui hengiltä, sillä kylpyveden lämpötila oli 34 astetta vielä viisi tuntia kuoleman jälkeen. Siten veden lämpötila oli jopa 66 astetta Whitney Houstonin kuolinhetkellä. Houstonin iho oli kuoriutunut pois molemmista jaloista ja paikoitellen myös muualta vartalosta.

Löydösten perusteella lääkärit ilmoittivat jo viime keväänä poliisille, että rikoksen mahdollisuutta ei voida sulkea pois. Nyt asiaa tutkinut tunnettu hollywoodilainen yksityisetsivä Paul Huebl on ilmoittanut tulleensa johtopäätökseen, jonka mukaan Whitney Houston mahdollisesti murhattiin. Yksityisetsivän mukaan murhassa oli kyse suurten huumevelkojen perimisestä laulajalta.

Velkaa olisi ollut yhteensä peräti 1,5 miljoonaa dollaria. Hueblin mukaan hänellä on hallussaan hotelli Beverly Hills Hiltonissa tallennettu valvontakameran video, jolle myös kaksi tappajaa ovat tallentuneet. National Enquirer -lehden mukaan mies on luvannut toimittaa todisteet FBI:lle. Selvitysten mukaan Houstonille toimitettiin suuri määrä huumeita kuolemaa edeltäneenä päivänä. Houston oli yksin kylvyssä noin 45 minuutin ajan, jolloin tappajat ovat mahdollisesti iskeneet.