Ashton Kutcher haki avioeroa – miksi Demi Moore järkyttyi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiljattain 50 vuotta täyttänyt näyttelijäkaunotar Demi Moore on viime aikoina ollut hurjassa pyörityksessä erottuaan yli vuosi sitten Miehen puolikkaat -tähti Ashton Kutcherista. Näyttelijäkaunotar on viihtynyt otsikoissa tiuhaan tahtiin erityisesti biletyksen merkeissä.

Pariskunta erosi siis jo viime vuonna, mutta vasta viime perjantaina Ashton Kutcher haki virallisesti avioeroa Demistä. Page Six -julkaisun tietojen mukaan Demi Moore on ollut järkyttynyt siitä, että Kutcher tosiaan haki avioeroa. Tämä siitä huolimatta, että eron ei pitänyt tulla hänelle yllätyksenä, sillä Ashton on seurustellut jo pitkään Mila Kunisin kanssa. Julkaisun mukaan asiantuntijat uskovat Kutherin hakeneen avioeroa juuri ennen vuodenvaihdetta verotuksellisista syistä.

Demillä on mennyt yksityiselämässä muutenkin viime aikoina heikosti, sillä viime viikolla kerroimme kuinka hänen kolme tytärtään ovat jälleen katkaisseet yhteydet äitiinsä tämä alituisen biletyksen johdosta. TMZ-julkaisun mukaan tyttäret eivät enää edes vastaa äitinsä puheluihin. Nyt tyttäret toivovat, että Demi ja Ashton saavat sovittua avioeronsa kaikessa hiljaisuudessa ilman oikeudenkäyntiä.

Demi Moore erosi äskettäin 26-vuotiaasta Toyboy-poikaystävästään. Näyttelijättären juhlimisen täyttämän elämäntyyliin kerrotaan olleen liikaa uraansa keskittyneelle taidekauppiaalle. Puumanaisen maineen saanut näyttelijätär on Ashton Kutcherista erottuaan nähty useiden itseään reilusti nuorempien miesten käsivarsissa.