Audrina Patridgen esitteli maistiaiset tyttökalenteristaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat olivat taannoin usein otsikoissa, sillä niiden silikonit olivat erittäin luonnottoman näköiset. Nykyisin muodot ovat jo hieman luonnollisemmat, kun televisiotähti joutui käymään korjausleikkauksessa. Nyt Audrina valmistautuu jo uuteen vuoteen.

Kohukaunotar esitteli eilen vuodelle 2013 tehdyn tyttökalenterin, jonka pääosassa hän itse luonnollisesti poseeraa. Neitokainen nähdään kuvissa sekä uima-asuissa että bikineissä.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.