Shokkiväite: Exän veli onkin Britney Spearsin lapsen isä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears julkaisi äskettäin The Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.amin kanssa Scream And Shout -kappaleen. Samoihin aikoihin hän nousi Forbes-talouslehden listauksessa maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi 46 miljoonan euron vuosituloillaan.

Nyt Britneyn perhe-elämästä on ponnahtanut otsikoihin hämmästyttävä väite. Sen mukaan laulajan entinen aviomies Kevin Federline ei olisikaan pariskunnan Sean Preston -pojan isä. Kevinin veli Christopher Federline nimittäin väittää olevansa Britneyn lapsen todellinen isä.

Christopher jätti taannoin tampalaiseen tuomioistuimelle vaatimuksen lapsen huoltajuudesta, mutta se hylättiin nopeasti. Kanteessaan veli syytti laulajaa mustamaalaamisesta ja häirinnästä sekä luottokortin varastamisesta. Veljen mukaan laulaja myös haukkui hänen penistään pieneksi.

– Hän myös kiristi minua ja kertoi, että jos ilmoittaisin poliisille luottokorttivarkaudesta hän paljastaisi kaikille, että minä olen Sean Prestonin todellinen isä. Ei Kevin. Myönnän harrastaneeni seksiä Britneyn kanssa ja olen lapsen todellinen isä, mutta ihmisten ei tarvitse tietää sitä, Christopher Federline kertoi tuomioistuimelle.