Mullistavat alushousut naisten jalkaan: ”Ei tarvitse varautua pahimpaan”

Lifestyle · Stara.fi

Esimerkiksi raskauden, vanhuuden ja kuukautisten myötä naiset ovat alttiita yllättäville epämiellyttäville vuodoille, joiden varalta monet joutuvat käyttämään housuissaan esimerkiksi erilaisia siteitä. Nyt amerikkalainen yhtiö on esitellyt naisille uudenlaiset alushousut.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Dear Kate -nimisen malliston alushousut on varustettu sisäänrakennetulla imujärjestelmällä, joka ei päästä läpi suuriakaan vuotoja. Näin ollen uutuustuotetta käyttävien naisten ei välttämättä tarvitse enää varautua joka aamu pahimpaan.

Alushousujen keskiosa on varustettu usealla erikoiskäsitellyllä imukykyisellä kangaskerroksella, joiden ansiosta nestettä hylkivä ulommainen kerros jää kuivaksi. Valmistajan mukaan alushousut voivat imeä itseensä jopa kolme lusikallista nestettä. Tuotteiden saatavuudesta Suomeen ei ole tietoa, mutta Yhdysvalloissa uutuutta myydään mallista riippuen 20 – 60 euron hintaan.