Rihanna ja Chris eivät salailleet rakkauttaan – kuvat paljastavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihannan romanssin Chris Brownin kanssa uutisoitiin äskettäin päättyneen, ja neitokainen kirjoittikin Twitter-blogiinsa sinkkuelämää kiroavia viestejä. Esittelimme maanantaina kuitenkin kuvan, jossa julkkispari oli onnellisesti yhdessä. Nyt suhteelle on saatu varmistus.

Rihanna ja hänet vuonna 2009 sairaalakuntoon hakannut Chris Brown on nyt nähty ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä helmikuun 2009 jälkeen. Kohupari saapui nimittäin yhdessä katsomaan Los Angles Lakersin ja New York Knicksin ottelua Staples Centeriin. Ringside-paikoilla istunut pariskunta ei salaillut rakkauttaan, sillä Rihanna ei kyennyt pitämään näppejään erossa Chrisistä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Yllä nähtävä kuva oli verkossa 15 minuuttia, jonka jälkeen Brown poisti sen.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa pidemmän aikaa, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Huhujen mukaan seurustelu on tosin jatkunut jo merkittävästi aiemmin.