Claudia Galanti ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialais-paraquaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut viime aikoina otsikoissa rantalomiensa merkeissä. Neitokainen sai toisen lapsensa kesäkuussa, ja on sen jälkeen saavuttanut paikkansa maailman seksikkäimpien äitien joukossa.

Floridan Miami Beachilla parhaillaan joulua viettävä Claudia Galanti on mahdollisesti jopa maailman seksikkäin perheenäiti, ja nyt hänet on kuvattu tässä roolissaan Miami Beachilla sijaitsevan hotellin uima-altaalla. Mukana olivat nimittäin aviomies ja perheen lapset.

31-vuotias italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti äänestettiin vuonna 2006 sadan maailman seksikkäimmän naisen joukkoon Tanskan FHM-lehden äänestyksessä. Hän on esiintynyt myös muun muassa Samsungin, Toyotan ja Fordin mainoksissa.