Hugh Jackmanin miljoonat naiset haluaisivat sänkyynsä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Hugh Jackman avautui äskettäin haastattelussa antaneensa sylitanssin Les Miserables -elokuvan vastanäyttelijälleen Amanda Seyfriedille. Mies juhlisti 27-vuotta täyttävää kaunotarta seksikkään tanssin lisäksi myös serenadilla.

43-vuotias komistus on nyt ikuistettu upeisiin rantaotoksiin Australiassa Sydneyn Bondi Beachilla. Tummiin uimashortseihin pukeutunut Hugh Jackman oli varsin vaikuttava näky noustessaan märkänä meren aalloista. Hän kuivaili myös lihaksikasta kroppaansa antaumuksellisesti rannalla uimasessionsa jälkeen.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Jackman oli kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.