Irina Shayk on uudenvuoden seksikkäin bikinihottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk kuuluu tällä hetkellä alansa kuumimpiin nimiin. Tumma neito seurustelee jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa. Taannoin huippumalli julkaisi Facebook-sivustolla seksikkään jouluaiheisen kuvan.

Nyt Irina nähdään kuitenkin poseeraamassa pitkästä aikaa Agua Bendita -uimapukumerkin tuoreissa mainoskuvissa. Niissä hän on pukenut ylleen ensi vuoden malliston tuotteita.

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007.