Jodie Marsh biletti antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh on kertonut julkisuudessa avoimesti olevansa biseksuaali. Neito seurusteli vielä kesällä entisen TOWIE-tähden Kirk Norcrossin kanssa, mutta parin lempi päättyi nopeasti julkiseen loanheittoon.

Viime aikoina 33-vuotias neitokainen on poseerannut auliisti itse julkaisemissaan bikinikuvissa, mutta nyt Jodie on päässyt rannalta jo yökerhoon saakka. Hänet nimittäin nähdään nyt juhlimassa varsin muodokkaana The Cliff Bar -klubilla.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.