Jodie Marsh biletti antavassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh on kertonut julkisuudessa avoimesti olevansa biseksuaali. Neito seurusteli vielä kesällä entisen TOWIE-tähden Kirk Norcrossin kanssa, mutta parin lempi päättyi nopeasti julkiseen loanheittoon.

Viime aikoina 33-vuotias neitokainen on poseerannut auliisti itse julkaisemissaan bikinikuvissa, mutta nyt Jodie on päässyt rannalta jo yökerhoon saakka. Hänet nimittäin nähdään nyt juhlimassa varsin muodokkaana The Cliff Bar -klubilla.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.

Uusimmat