Titanic-kaunotar jälleen naimisiin – häälahjaksi oikea avaruusmatka!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Oscar-palkittu näyttelijätär Kate Winslet joutui viime vuonna pakenemaan henkensä edestä jouduttuaan tulipalon keskelle perheensä ja ystäviensä kanssa. Nyt suosikkinäyttelijätär on otsikoissa positiivisemmissa merkeissä, sillä hänen kerrotaan menneen naimisiin.

Kate avioitui bisnesmies Ned RocknRollin kanssa New Yorkissa aiemmin tällä viikolla. 37-vuotias näyttelijätär ja 34-vuotias RocknRoll saivat toisensa pienimuotoisessa seremoniassa. Nyt The Sun -lehti kertoo, kuinka bisnesmies antoi vaimolleen tavallista hulppeamman häälahjan.

Bisnesmoguli Richard Bransonin veljenpoika RocknRoll nimittäin antoi Winsletille häälahjaksi avaruuslennon. RocknRoll työskentelee osa-aikaisesti Bransonin avaruuslentoja ensi vuodesta alkaen suorittavassa Virgin Galactic -yrityksessä. Bransonin kerrotaan tarjonneen veljenpojalleen ja tämän tuoreelle vaimolle ilmaiset paikat normaalisti 124.000 puntaa maksavalle avaruuslennolle.

Winslet on aiemmin kertonut haluavansa mennä avaruuteen. Tulevalla avaruuslennolla pariskunta lentää noin sadan kilometrin korkeuteen Maasta. Muun muassa näyttelijä Ashton Kutcher ja koomikko Russell Brand ovat myös varanneet lippunsa samaiselle avaruuslennolle.

Kyseessä on Titanic-elokuvan myötä läpimurtonsa tehneen näyttelijättären kolmas avioliitto. Hänellä on 11-vuotias Mia Honey -tytär ja kahdeksanvuotias poika Joe Alfie. Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa The Holiday, Järki ja tunteet, Hamlet, Revolutionary Road ja Tahraton mieli. Kaunotar voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon kuudennella ehdokkuudellaan elokuvasta Lukija.