Futistähti sai tyttövauvan: ”Häntä ei kiinnosta yhtään”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Italialainen jalkapalloilija Mario Balotelli pelaa hyökkääjänä Manchester City -joukkueessa. Super Mario -lempinimelläkin tunnettu futistähti on ollut otsikoissa urheilu-uransa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Hänen entinen tyttöystävänä Raffaella Fico on ollut viime aikoina esillä mediassa raskautensa taki.

Nyt 27-vuotiaan Raffaella Ficon uutisoidaan synnyttäneen Pia-nimisen tyttövauvan, jonka biologinen isä on Manchester City -joukkueen tähtipelaaja Mario Balotelli. Jalkapalloilijan entinen tyttöystävä antoi hiljattain haastattelun italialaiselle Chi-lehdelle, joka tarjosi naiselle viisinumeroisen palkkion paljastuksista ja vauvan kuvista.

Naisen mukaan Mario Balotelli ei ole edes vielä nähnyt suloista tytärtään. Raffaella Fico pitää entistä kumppaniaan huonona isänä, koska hän ei ole läsnä uuden tulokkaan elämässä. Fico väittää, ettei futistähteä kiinnosta lainkaan perhe-elämä.

– Mario on mielestäni vastuuton. Häntä ei kiinnosta yhtään yhteinen tyttäremme. Meidän piti mennä naimisiin, mutta kaikki romahti, enkä tiedä miksi, Raffaella Fico kertoi lehdelle.

Mario Balotelli seurusteli lapsensa äidin kanssa noin vuoden ajan, mutta suhde päättyi futistähden uskottomuuden tultua julki. Ficon mukaan Balotelli petti häntä useiden naisten kanssa. Jalkapalloilija vaati muun muassa isyystestiä, kun hän kuuli entisen tyttöystävänsä olevan raskaana. Balotellin väitetään myös ehdottaneen naiselle aborttia.

Mario Balotelli osti äskettäin itselleen hulppean Range Rover Evoque -luksusauton 55.000 punnalla, eli noin 71.000 eurolla. Futistähteä pidetään vaikeana persoonana. Valmentaja Jose Mourinhon mukaan Balotellia on ”mahdoton käsitellä”. Julkkisfutari on joutunut usein kohuotsikoihin esimerkiksi rahasekoiluidensa ja liikennetörttöilyjensä takia.