The Bar Rag on maailman oksettavin drinkki – jopa terveysriski?

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa baareissa ympäri maailmaa on tarjolla toinen toistaan oksettavampia drinkkejä, joista karmeimmat ovat usein niin sanottujen jämäpullojen sisällöistä kerättyjä liemiä. Nyt eräs amerikkalainen baari on kuitenkin pannut huomattavasti paremmaksi – tai siis pahemmaksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

New Jerseyssä sijaitseva The Franklin Tavern on nimittäin ryhtynyt tarjoilemaan asiakkailleen drinkkiä, jollaista edes suomalainen Madventures-kaksikko tuskin maistaisi. Drinkki on ilmainen, mutta sen sisältö on todella vastenmielinen. Splash Newsin mukaan drinkki nimittäin koostuu baarin tiskirätistä puristetusta nesteestä.

– Se on sekoitus pääosin oluesta, wiskistä ja saippuasta sekä tiskiltä kertyneestä liasta. Ennen tupakointikieltoa siinä oli mukana myös tupakan aromeja. Tämä on drinkki, joka joko selventää pään tai sitten se oksennetaan ulos, baarin yrittäjä Mouse kertoi.