Teinihurmuri Harry Styles otti TAAS uuden tatuoinnin – tältä hauis näyttää nyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin One Directionin 18-vuotias poplaulaja, Harry Styles, on ollut viime päivinä tiiviisti otsikoissa seurustelusuhteensa merkeissä. Teinitähti seurustelee nimittäin nykyään 22-vuotiaan supertähden Taylor Swiftin kanssa.

Harry Styles on hankkinut kuluneen vuoden aikana tyttöystävän lisäksi lukuisia tatuointeja. Nyt poppari on jälleen koristellut vartaloaan uudella kuvalla. Nuorukainen nimittäin matkusti aiemmin tällä viikolla Los Angelesiin ja hankki hauikseensa merirosvolaivaa muistuttavan ihomaalauksen Shamrock Tattoo Parlour -tatuointiliikkeessä.

Kyseisen tatuointiliikkeen vakioasiakas on muun muassa futistähti David Beckham. Tatuointiartisti julkaisi verkossa lukuisia kuvia teinipopparin uudesta tatuoinnista. Styles nähdään kuvissa myös poseeraamassa kantrikaunotar Taylor Swiftin kanssa. Huhujen mukaan tuore pariskunta on nykyään jo umpirakastuneita.

Taylor Swift joutui äskettäin poikaystävänsä fanaattisten fanien tappouhkauksien kohteeksi. Jotkut muun muassa haukkuivat laulajatarta pedofiiliksi, koska hän pokasi neljä vuotta nuoremman miehen. Yksi haukkujista oli räppäri Eminemin teinitytär, joka haukkui Swiftiä muun muassa prostituoiduksi. Lisäksi hän pyysi laulajatähteä lopettamaan ”h**raamisen joka jätkän kanssa”.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2250467/One-Directions-Harry-Styles-shows-ANOTHER-new-inking–proud-girlfriend-Taylor-Swift-looks-on.html