Koomikon lapset otettiin huostaan – talo täynnä huumeita ja aseita

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen koomikko, räppäri ja näyttelijä Katt Williams tunnetaan parhaiten Money Mike -roolistaan Friday After Next -komediaelokuvassa. Tähti nähdään seuraavaksi vuonna 2013 ensi-iltansa saavassa Scary Movie 5 -elokuvassa muun muassa Ashley Tisdalen kanssa.

41-vuotias Williams on nyt joutunut ongelmiin poliisin kanssa. Koomikko pidätettiin perjantaina lastensa turvallisuuden vaarantamisen takia. Pidätyksen syynä oli poliisin miehen Los Angelesin kodista löytämät lukuisat aseet ja laittomat huumeet, viihdesivusto TMZ uutisoi.

Williams pidätettiin 100.000 dollarin takuita vastaan. Paikalla olleet lapset ovat väliaikaisesti viranomaisten huostassa. Miehellä on yhteensä kahdeksan lasta, joista pidätyksen aikana paikalla oli ainoastaan neljä.

Katt Williams, oikealta nimeltään Micah S. Katt Williams, aloitti uransa viihdyttämällä naapurustonsa asukkaita Ohion Avondalessa. Mies asuu nykyään Los Angelesin West Hillsissä. Näyttelijällä on Micah-niminen poika entisestä avioliitostaan ja seitsemän adoptiolasta. Vuonna 2006 Katt Williams pidätettiin lentokentällä, koska hänen matkalaukustaan löytyi ase.