Lily Fortescue seksikäs kuin mallinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alusvaatteiden markkinoinnissa käytetään runsaasti tunnettuja supermalleja, joiden yllä asu kuin asu näyttää yleensä vastustamattoman hyvältä ja seksikkältä. Asujen suunnittelijat sen sijaan pysyvät yleensä taka-alalla, ja usein syystäkin. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön.

Nyt englantilainen naisten alusvaatteiden suunnittelija Lily Fortescue on bongattu nautiskelemassa rantalomastaan Miami Beachilla. Neitokainen viettää parhaillaan lomaansa itseään selvästi tunnetumman realitytähti-siskonsa Rosien kanssa.

Lily Fortescue päätyi kuitenkin paparazzien kuviin ja osoitti samalla, että hän itse voisi hyvinkin ottaa paikan suunnittelemienssa tuotteiden mainoskuvissa supermallien sijaaan.

Englantilainen julkkistähti Lily Fortescue tuli alunperin tunnetuksi Rosie-siskonsa kautta. Kaksoissiskoksista Rosie on nimittäin tunnettu suositusta Made In Chelsea -televisiosarjasta. Siskonsa vanavedessä viihdelehdet ja paparazzit kiinnostuvat myös Lily-siskosta.