Lindsay Lohan ei suostunut suutelemaan Charlie Sheeniä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijätär Lindsay Lohan tuli julkisuuteen jo lapsitähtenä elokuvasta Ansa vanhemmille. Sittemmin neitokaisen ura on lähtenyt laskuun hänen henkilökohtaisen elämänsä törttöilyiden takia.

Äskettäin kaunottaren uutisoitiin saaneen Charlie Sheeniltä 100.000 dollaria velkojen maksuun. Tämä ele ei kuitenkaan saanut Lohania lämpenemään miehelle aivan kokonaan, sillä TMZ-sivuston mukaan neitokainen kieltäytyi suutelemasta menestysnäyttelijää parivaljakon yhteisen elokuvan kuvauksissa. Kaksikon oli tarkoitus suudella kolme kertaa Scary Movie 5 -elokuvan kuvauksissa, mutta toisin kävi.

Lähteiden mukaan näyttelijäkaunotarta häiritsi miehen värikäs historia, eikä hän halunnut olla missään tekemisissä tämän suun kanssa. Niinpä suutelemista sisältänyttä makuuhuonekohtausta jouduttiin muokkaamaan. Kaksikon roolihahmojen suutelemista nähdään kuitenkin elokuvassa neitokaisen kieltäytymisestä huolimatta, sillä Lohania tuuraamaan hankittiin sijaisnäyttelijä.

Lindsay Lohan yrittää parhaillaan päästä ongelmistaan huolimatta takaisin pinnalle, ja hänen kerrotaankin haluavan psykiatrin apua tilanteeseensa. Lähde kertoi vastikään Radar Online -lehdelle, ettei vararikossa olevalla tähdellä ole kuitenkaan varaa avun palkkaamiseen. Työtarjouksia ei neidolta puutu, sillä äskettäin häntä pyydettiin töihin muun muassa newyorkilaiselle strippiklubille.