Vuoden parhaat Android-sovellukset listattiin

Digi · Stara.fi

Google on valinnut vuoden 2012 parhaat Android-sovellukset. Sovelluksia esitellään Google Play -kaupan erikoisosiossa. Yhteensä mukaan on päässyt 10 sovellusta, joista osa on maksullisia ja osa ilmaisia.

Listalle on päässyt sovelluksia laidasta laitaan. Hyödyllisemmästä päästä ovat Evernote-muistikirjasovellus, verkkosivujen tallentamisen myöhemmin luettavaksi mahdollistava Pocket sekä Expedian hotelli- ja lentohakusovellus.

Kuva: Google
Kuva: Google

Viihteellisemmästä puolesta vastaavat kuvakansiopalvelu Pinterestin sovellus, Grimm’s Snow White -tarinakirjanen, TED-tapahtumien puhujavideoita sisältävä sovellus sekä television kanssa käytettäväksi tarkoitettu Seriesguide Show Manager.

Lisäksi mukaan ovat päässeet vielä Pixlr Express -kuvanmuokkaussovellus, Fancy-ostossovellus sekä sukututkimuksen Ancestry-genealogiasovellus.

Merkittävä osa sovelluksista on julkaistu vuoden 2012 aikana, mutta mukana on myös merkittävän, sovelluksen uudelle tasolle nostaneen päivityksen vuoden aikana saaneita sovelluksia.

Yhteistyössä Mobiili.fi