Kouluampumisen lopputulos: Asehullut amerikkalaiset tyrmäävissä joulukuvissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa keskustellaan parhaillaan kiivaasti maan erittäin liberaaleista aselaeista, jotka antavat käytännössä kenen tahansa kantaa asetta. Taannoisen kouluampumisen jälkeen lakien vastustus on lisääntynyt huomattavasti, mutta samaan aikaan aseiden puolustajat ovat ryhtyneet toimeen ja hamstranneet kaapit täyteen aseita.

Monet asekaupat ovat raportoineen myyneensä järeät aseet loppuun, ja nyt amerikkalaisten Twitter-kuvat ovat osaltaan vahvistaneet tiedon. Tuhannet amerikkalaiset ovat nimittäin saaneet lahjaksi uskomattoman järeitä aseita, joiden kanssa he parhaillaan poseeraavat nettikuvissaan tyytyväisen näköisinä.

Viime viikolla englantilainen televisiotähti Piers Morgan käsitteli aselakeja ohjelmassaan, jossa haastatteli nykyjärjestelmää puolustavaa miestä. Vieras esitti, että aselakien muuttamisen sijaan kouluihin pitäisi määrätä aseistettuja vartijoita.

– Sinä olet uskomattoman tyhmä mies. Etkö olekin? Piers Morgan totesi haastateltavalle.

Asehihhulit raivostuivat brittitähden kommenteista ja käynnistivät adressin, jossa vaaditaan Morganin karkottamista Yhdysvalloista.