Pamela Andersonin peppu säväytti rannalla – paparazzi ikuisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan tähdeksi noussut Pamela Anderson on viime viikkoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa. Povipommi on bongattu erilaisissa julkkisjuhlissa ja hänen kuvansa päätyneet usein viihdelehtien sivuille.

Nyt Pamela Anderson on viettämässä joululomaansa Havaijilla Mauin saarella. Neitokainen kuvattiin tänään päiväkävelyllä rannalla yhdessä miespuolisen seuralaisen kanssa. Neitokainen oli verhonnut ylävartalonsa paitaan, mutta jalassaan hänellä oli vain bikinien alaosa.

Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.