Isä ja poika kahdestaan kotona – tätä menoa perheenäidit eivät näe

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Perheenäidit nauttivat aika ajoin siitä, että pääsevät jättämään lapsen ja miehen kotiin suunnatessaan itse vaikkapa shoppailemaan tai muuhun rentouttavaan. Äidit eivät kuitenkaan useinkaan tiedä mitä esimerkiksi isän ja pojan ”äijäpäivän” aikana todella tapahtuu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 30-vuotias perheenisä Emio Tomeoni on viettänyt iltapäivän yhdessä perheen lähes kaksivuotiaan Xavier-pojan kanssa. Hän kuvasi iltapäivän puuhastelut videolle ja julkaisi niistä nopeutetun version YouTubessa. Yhdysvaltojen Kansas Cityssä asuvan perheen miehet nähdään pitämässä toden teolla hauskaa kotinsa olohuoneessa sillä aikaa, kun 31-vuotias äiti Stephanie Ramos oli töissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube