Rocktähden omituinen paljastus: ”Koiran maitoa kahvin sekaan”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suosittu amerikkalaisyhtye Green Day tunnetaan yhtenä punk-historian merkittävimmistä kokoonpanoista. Bändi julkaisi äskettäin uutta musiikkia kun yhtyeen kymmenes studialbumi ¡Dos! pääsi levykauppojen hyllyille 13. marraskuuta. Albumi on osa kolmen levyn trilogiaa.

Nyt yhtyeen rumpali Tre Cool on noussut otsikoihin erittäin omituisen paljastuksen kera. Muusikko on nimittäin tunnustanut lypsäneensä kerran koiraa. Tre Cool oli epätoivoisesti kaivannut kermaa kahviinsa eräällä yhtyeen aikaisemmista kiertueista, BANG uutisoi.

– Lypsin kyllä kerran koiraa koska kahviini ei ollut kermaa, mies tunnustaa julkaisulle.

Green Day -yhtye koki äskettäin epämiellyttävän episodin, kun yhtyeen keulamies Billie Joe Armstrong kiidätettiin syyskuussa sairaalaan sairauskohtauksen takia. Esiintymisenkin peruneen sairaskohtauksen syytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Green Dayn kolmen levyn trilogian viimeinen osa ¡Tré! näkee päivänvalon 15. tammikuuta. Trilogiasta ovat aiemmin ilmestyneet osat ¡Uno! ja ¡Dos!.