Instagram-kuvien ykköskohde yllätti – ei olekaan Yhdysvalloissa

Digi · Stara.fi

Maailman suosituin kuvasovellus lienee vielä tällä hetkellä Instagram, jonka suosion odotetaan kuitenkin nyt hiipuvan nopeasti. Tämä siitä syystä, että sovellus poisti juuri kuvien julkaisumahdollisuuden Twitterissä.

Parhaillaan miljoonat käyttäjät pohtivat mihin kuvasovellukseen siirtyvät Instagramin sijaan. Nyt palvelu on kuitenkin julkistanut mikä on palvelussa julkaistujen valokuvien suosituin kohde. Hieman yllättäen kohde ei löydy New Yorkista tai muualta Yhdysvalloissa, vaan Thaimaasta.

Palvelusta löytyy nimittäin eniten kuvia Bangkokin uudelta Suvarnabhumin lentokentältä. Kaiken lisäksi myös palvelun toiseksi suosituin kuvauskohde löytyy Bangkokista, sillä se on paikallinen ostoskeskus Siam Paragon. Kolmantena on Disneyland, neljäntenä New Yorkin Times Square ja viidentenä San Franciscon AT&T Park.

Kymmenen joukossa ovat lisäksi Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä LAX, Los Angelesin Dodger Stadium, Pariisin Eiffel-torni, Los Angelsesin Staples Center ja Santa Monican maailmankuulu laiturialue.