Näillä selviät huomisesta krapulasta

Lifestyle · Stara.fi

Tänä iltana miljoonat suomalaiset juhlistavat vuoden vaihtumista railakkaasti alkoholia nauttien joko yksityisasunnossa tai ravintolassa. Tämänpäiväisen juhlinnan hintaa maksetaan huomenna aamulla todennäköisesti jonkinasteisella krapulalla.

Huomista silmälläpitäen Cosmopolitan-lehti on nyt julkaissut kymmenen neuvoa, joilla karmaiseva olotila voidaan joko estää tai ainakin hieman helpottaa. Paras tapa on tietenkin pidättäytyä kokonaan alkoholista, mutta se lienee monille vaikeaa. Tässä ohjeet, mikäli sellainen vaihtoehto ei tule kysymykseen.

1. Juo paljon vettä, sillä se estää nestehukkaa.2. Syö leipää tai keksejä. Ne nostavat verensokeria ja rauhoittavat vatsaa.3. Syö artisokkaa, sillä sen väitetään vähentävän krapulan oireita.4. Juo kookosvettä, sillä se on luonnon omaa energiajuomaa.5. Syö raakaa kananmunaa. Niin teki krapulassa myös James Bond.6. Ota vitamiineja. B-vitamiinin väitetään helpottavan krapulaa.7. Syö sitruunaa, sillä se auttaa nestehukkaan.8. Syö maarianohdakkeita (kysy ensin lääkäriltä).9. Ota helokkiöljyä, sillä se rauhoittaa vatsaasi.10. Hikoile vaikka kävelylenkillä.