Vida Guerra muodokkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina ja laulajana uraa luonut kuubalaissyntyinen Vida Guerra tunnetaan räväkkänä julkkisneitokaisena, joka pukeutuu usein tiukkoihin ja paljastaviin asuihin. Playboy-lehdessäkin urallaan poseeranneen kaunottaren takamus äänestettiin alkukesästä maailman parhaaksi.

Nyt Vida Guerra on päätynyt kuukausien tauon jälkeen taas paparazzien tähtäimiin, kun hän on parhaillaan lomailemassa.

Havannassa syntynyt, mutta jo vuosia Yhdysvalloissa asunut 37-vuotias Vida Guerra on urallaan kokeillut niin laulajan, mallin kuin näyttelijänkin ammattia. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Suureksi julkkikseksi tähti ei kovista yrityksistään huolimatta ole kuitenkaan vielä päässyt.