Josie Goldbergin bikinit varastivat show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-mallikaunotar Josie Goldberg ei ole enää nykyisin kovinkaan monelle tuttu kaunotar, mutta hieman nuorempana hän poseerasi jopa Playboy-lehden mallina. Nykyisin neitokainen tunnetaan lähinnä realitytähtenä.

Viime vuonna Josie Goldberg palasi julkisuuteen keikistelemällä loppuvuodesta ahkerasti paparazzikuvissa. Vuodenvaihdessa neitokainen vietti Miami Beachilla, jossa hän oli sonnustautunut hieman poikkeuksellisiin bikineihin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tänä vuonna Goldberg on omien sanojensa mukaan laihtunut noin viisi kiloa kuntoilun ja Atkinsin dieetin ansiosta. Samalla hän on tehnyt paluun julkisuuteen saatuaan kiinnityksen Millionaire Matchmaker -realityohjelman tähdeksi. Lisäksi hänet on aiemmin nähty Maajussille morsian -tyylisessä Farmer Wants a Wife -ohjelmassa.