Justin Bieber esitteli uutta tatuointiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aktiivisesti sosiaalista mediaa käyttävä teinitähti Justin Bieber julkaisee usein kuvia itsestään yli 31 miljoonan Twitter-seuraajansa iloksi. Hiljattain Bieber joutui kohun keskiöön julkaistuaan verkossa muokattuja mollauskuvia eräästä ammattilaisnyrkkeilijästä.

Vasta 18-vuotias Justin Bieber on ehtinyt ottamaan iholleen jo useita tatuointeja. Tähden tuorein, vasemmassa jalassa oleva tatuointi esittää rukoilevia käsiä, joiden alapuolella on ruusuja. Bieber esitteli kuvaansa Instagram-palvelussa, ja se sai odotetusti osakseen ylistystä laulajan faneilta.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Aiemmin tässä kuussa tähti esitteli myös tuoretta pöllötatuointiaan Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa.

Jättiläismäisen suosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Pop-tähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Justin Bieber joutui äskettäin myös julman murhasuunnitelman kohteeksi. Poliisit ehtivät kuitenkin keskeyttää ajoissa rikollisten murhayritykset.