Lily Fortescue otti rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen alusvaatesuunnittelija Lily Fortescue on tehnyt viime viikkoina tuloaan muotilehtien lisäksi myös viihdelehtien sivuille, sillä poikkeuksellisen näyttävä kaunotar voisi hyvinkin itse poseerata tuotteidensa mainoskuvissa.

Vuodenvaihdetta Lily Fortescue on viettänyt Miami Beachilla, jossa hänet kuvattiin eilen nautiskelemassa paahtavasta auringosta yläosattomissa. Välillä neitokainen riisui myös yläosansa saadakseen ylävartaloonsa rajatonta rusketusta.

Englantilainen julkkistähti Lily Fortescue tuli alunperin tunnetuksi Rosie-siskonsa kautta. Kaksoissiskoksista Rosie on nimittäin tunnettu suositusta Made In Chelsea -televisiosarjasta. Siskonsa vanavedessä viihdelehdet ja paparazzit kiinnostuvat myös Lily-siskosta.