Maailman seksikkäimmät kaksoset ovatkin Lily ja Rosie Fortescue

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikkäimpien sisarusten tittelistä on viime aikoina taisteltu ankarasti. Viime vuonna viihdelehdet nimesivät seksikkäimmäksi siskoiksi Marta ja Joanna Krupan, ja loppuvuodesta seksikkäimmiksi kaksosiksi nimettiin puolestaan poptähdet Brit ja Alex Smith.

Nyt seksikkäimpien kaksosten tittelille on ilmaantunut toinenkin ottaja, kun kaksostytöt Lily ja Rosie Fortescue on kuvattu viettämässä rantalomaa Miami Beachilla. Lily Fortescue tunnetaan lähinnä alusvaatesuunnittelijana ja Rosie Fortescue puolestaan televisiotähtenä.

Englantilainen julkkistähti Lily Fortescue tuli alunperin tunnetuksi Rosie-siskonsa kautta. Kaksostytöistä Rosie on nimittäin tunnettu suositusta Made In Chelsea -televisiosarjasta. Siskonsa vanavedessä viihdelehdet ja paparazzit kiinnostuvat myös Lily-siskosta.