Muotisuunnittelija Olcay Gulsen kuin supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden loppupuolella läpimurtonsa maailman viihdelehtiin on tehnyt hollantilainen muotisuunnittelija Olcay Gulsen, jonka bikinikuvat ovat nykyisin jo arkipäivää. Parhaillaan hän viettää joululomaansa Floridassa, jossa paparazzit ovat koko ajan hänen kintereillään.

Jalkapallotähti Edgar Davidsista äskettäin eronnut tuore sinkkunainen Olcay Gulsen nautiskeli eilen vuoden viimeisestä päivästä Miami Beachin rannalla näyttävässä bikiniasussa. Hän on aiemminkin esitellyt omia luomuksiaan yllään, sillä supermallin mitoissa oleva suunnittelija ei juuri ulkopuolisia malleja tarvitse.

Muotisuunnittelijana ja vaatealan yrittäjänä työskentelevä 32-vuotias hollantilainen Olcay Gulsen, eli OJ Gulsen, on tullut aiemmin tunnetuksi lähinnä nimekkään poikaystävänsä kautta. SuperTrash-vaatemerkin omistava kaunotar seurustelee nimittäin hollantilaisen jalkapallotähden Edgar Davisin kanssa.