Victoria Silvstedtin uusivuosi – äitipornoa niukoissa bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on saavuttanut urallaan jo monenlaista menestystä, mutta äitiyden onnea hän ei ole vielä kokenut. Neitokainen tulikin julkisuuteen äskettäin kertomalla haluavansa tappaa itsensä, mikäli ei saa omaa lasta ennen 40 ikävuotta.

38-vuotias Victoria nähtiin äskettäin saksalaisen Bonprix-verkkokaupan alusvaatekuvissa, jotka nousivat otsikoihin läpinäkyvien asujen paljastettua neitokaisen intiimialueet. Parhaillaan Victoria viettää vuodenvaihdetta Miami Beachilla, jossa hän luki suureen suosioon noussutta erotiikkakirjaa Fifty Shades of Grey.

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.