Farrah Abraham jäätävä näky bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

MTV-kanavan suositun Teen Mom -realitysarjan teiniäidit ovat aika ajoin otsikoissa suhdekiemuroidensa ja sekoilujensa merkeissä. Yksi heistä on 20-vuotias Farrah Abraham, joka on menestynyt myös missimarkkinoilla. Nuori nainen hankki taannoin silikonirinnat.

Nyt Farrah Abraham on kuvattu nauttimassa vesileikeistä Sophia-tyttärensä kanssa. Nenäleikkauksessa muutama kuukausi sitten käynyt kaunotar on upeassa bikinikunnossa. Neitokainen on viettänyt joululomansa perheensä kanssa Floridan Orlandossa. Julkkistähti on asunut viime päivien ajan Disneylandin lähellä sijaitsevassa hotellissa.

Farrah Abraham maksoi 16.000 dollaria, eli 12.600 euroa, nenäleikkauksesta. Hänen nenänsä muotoiltiin uudelleen. Lisäksi hänen poskiinsa on asennettu implantit. Operaation suoritti plastiikkakirurgi Michael Salzhauer. Farrah Abraham on tehnyt töitä myös mallina. Teiniäiti kohtasi vuonna 2008 järkyttävän tragedian, kun hänen tyttärensä isä Derek Underwood menehtyi auto-onnettomuudessa vain kaksi kuukautta ennen Sophia-vauvan syntymää.