Kardashianin raskaus tyrmättiin: ”Naimisiin ennen lasta!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailma sai joulun pyhien aikaan uusimman vauvauutisensa, kun kurvikaunotar Kim Kardashianin kerrottiin odottavan jälkikasvua räppärikullalleen Kanye Westille. West vahvisti uutisen keikallaan.

Kaikki tahot eivät kuitenkaan ole pelkästään iloisia tähtiparin perheenlisäyksestä. Kurvittaren veli Rob Kardashian on nimittäin kommentoinut juontokeikallaan negatiiviseen sävyyn siskonsa raskautta. Hän ei voi ymmärtää, minkä takia Kim hankkisi lapsen ennen naimisiinmenoa.

Saman erheen on tehnyt Robin mielestä myös Kourtney Kardashian, joka on saanut jo kaksi lasta poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. Kardashianien veli avautui tilanteesta Miamissa järjestetyssä CIROC Vodka -uudenvuoden juhlissa.

– Olen niin ylpeä siskoistani, mutta minä menen naimisiin ennen kuin hankin lapsen, kertoi Rob Kardashian läsnäolijoille People-lehden mukaan.

Poptähti Rita Orasta äskettäin eronnut Kardashian kertoi juuri haastattelussa olevansa sangen onnellinen sinkkumiehenä. Mies väitti aiemmin, että neitokainen petti häntä 20 miehen kanssa. Hän myös sanoi avoimesti olevansa pettynyt eksänsä käytökseen.