Lasta odottava Kim Kardashian yhä naimisissa toisen kanssa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seuratuimpien realityjulkkisten joukkoon lukeutuva Kim Kardashian paljasti hiljattain faneilleen odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan räppärikultansa Kanye Westin kanssa. Ensimmäisenä vauvauutisen vahvisti West.

Nyt 32-vuotias Kim Kardashian paljasti jo tuntevansa raskauden merkkejä elimistössään, sillä naisen mukaan hän himoitsee raskaushormoniensa vuoksi sushia. Hän ei saa syödä raakaa kalaa raskautensa takia, joten neitokainen on tyytynyt popsimaan runsaasti porkkanoita ja selleriä.

– En voi sanoa, että raskaus on sujunut vaivattomasti. En kuitenkaan kärsi aamupahoinvoinnista, Kim Kardashian paljasti E! Online -sivustolle.

Kim Kardashianin perheonnea varjostaa hänen riitaisa avioeronsa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa. Entinen pariskunta ei ole nimittäin vielä saanut sovittua avioeronsa ehtoja lakitiimeineen. Kardashian kertoi taannoin, että hän on ikään kuin vankilassa entisessä avioliitossaan.

Kardashianien realityperhe on jatkuvasti otsikoissa muun muassa bisnestensä merkeissä. Suurperheen äidin Kris Jennerin vanhimmalla lapsella Kourtney Kardashianilla on kaksi lasta poikaystävänsä Scott Disickin kanssa. He ovat Mason-poika ja Penelope-vauva. Khloe Kardashianin on huhuttu jo pitkään haaveilevan jälkikasvusta. Hänen on kerrottu käyneen jopa hedelmöityshoidoissa.