Tyrmäävä paljastus: Kouluampujalla pakkomielle Taylor Swiftiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Musiikkimaailman supertähdet saattavat silloin tällöin kohdata fanaattisimpia ihailijoitaan jopa pelottavissa merkeissä. Yli-innokkaiden fanien tiedetään esimerkiksi tunkeutuneen idoliensa kotiin nähdäkseen vilauksen ihastuksensa yksityiselämästä.

Nyt verkossa leviää huhu, jonka mukaan Yhdysvaltojen Connecticutin kouluampujalla Adam Lanzalla oli pakkomielle poptähti Taylor Swiftiin. Nörttinä pidetty nuorukainen ampui äskettäin Sandy Hookin alakoululla 26 ihmistä kuoliaaksi ja tappoi itsensä järkyttävän veriteon jälkeen.

Yhdysvaltojen oikeusviraston lähteen mukaan 20-vuotias Adam Lanza oli korviaan myöten ihastunut laulajatar Taylor Swiftiin. Kouluampujan kerrotaan muun muassa kirjoittaneen verkkoon viestejä, joissa hän kehui naisihastuksensa kultaisia hiuksia. Lisäksi hän katsoi jatkuvasti Swiftin musiikkivideoita ja haastatteluja internetistä.

– Hän katsoi Taylor Swiftin YouTube-videoita uudelleen ja uudelleen ja luki kaikki verkosta löytyvät uutiset idolistaan. Hän näytti olevan täysin lääpällään neiti Swiftiin, lähde paljasti Daily Star -sivustolle.

Kouluampuja ei ollut koskaan seurustellut, eikä hän puhunut juuri koskaan vastakkaisen sukupuolen edustajille. Adam Lanzan kerrotaan pettyneen rajusti, kun hän sai tietää Taylor Swiftin seurustelevan One Direction -poikabändistä tutun Harry Stylesin kanssa.

Brittipoppari Harry Stylesin ystävä paljasti 18-vuotiaan teinitähden järkyttyneen siitä, että kouluampuja ihaili voimakkaasti hänen tyttöystäväänsä. Taylor Swiftin edustaja ei ole suostunut kommentoimaan huhua. Laulajattaren lähipiirin mukaan Swift on kauhuissaan tiedosta, jonka mukaan ”paha hirviö piti häntä ikoninaan”.

Amerikkalaisella laulajatähdellä Taylor Swiftillä on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Kantria ja poppia yhdistävä Swift joutui äskettäin otsikoihin, kun erään 24-vuotiaan miesfanin uutisoitiin tunkeutuneen supertähden Nashvillessä sijaitsevaan kotiin. Poliisien kuulusteluissa Jakob Kulke -niminen mies väitti olevansa Taylor Swiftin poikaystävä.