Poptähti Jessie J on näyttävä kaunotar myös meikittömänä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Jessie J kertoi taannoin haastattelussa hänelle sattuneesta nolosta tilanteesta. Neitokainen yritti nimittäin ostaa olutta, mutta kaupan työntekijät eivät uskoneet 24-vuotiasta naista täysi-ikäiseksi, joten he eivät suostuneet myymään hänelle alkoholijuomaa.

Nyt popparineito on julkaissut Instagram-blogissaan kuvan, jossa nähdään meikitön Jessie J. Tähti katselee raikkaan näköisenä kameraan vieno hymy huulillaan. Otoksesta näkyy muun muassa laulajattaren virheetön iho. Voimakkaista lavameikeistään tunnettu neito onkin muuntanut viime aikoina tyyliään hivenen luonnollisemmaksi.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muuassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin äskettäin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon.