Kimberley Walsh kurvikkaana lehden kannessa: ”Takamuksellani on oma elämänsä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Girls Aloud -tyttöbändistä tunnettu popkaunotar Kimberley Walshin elämässä puhaltavat uudet tuulet. Neitokainen julkaisee oman Centre Stage -debyyttialbuminsa helmikuun alussa. Nyt 31-vuotias laulajatar on kertonut uusimmassa Cosmopolitan-lehden haastattelussa suhteesta kurveihinsa.

Kyseisen naistenlehden kannessa Kimberley nähdään tiukassa mustassa mekossa, joka tuo esille jokaisen sentin hänen muodoistaan.

– On vaikea puhua omasta seksikkyydestään, mutta kyllähän vartaloni on muodokkaampi kuin esimerkiksi malleilla. Ja se on seksikkäämpää. Se sopii minulle. Takamuksellani on oma elämänsä! Kommentoi Kimberley Walsh lehdelle.

kimberleywalsh03012013

Hän paljasti haastattelussa, että muodokas peppu on saanut aika ajoin huomiota miesten lisäksi myös bändikavereilta. Girls Aloud -tähti Nicola Roberts puristelee Kimin mukaan välillä ystävänsä takamusta, ja väittää sen olevan pehmeä kuin pesusieni.

Walsh käynnistelee tällä erää määrätietoisesti soolouraansa laulajana. Tunnettu Girls Aloud -yhtye kokosi myös jälleen voimansa ja julkaisi äskettäin uuden Something New -singlen. Kokoonpanon laulajista kirkkaimmaksi tähdeksi on tähän mennessä noussut poppari Cheryl Cole.