Isä Lindsay Lohanista: ”Ura ei nouse enää koskaan”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Lindsay Lohanin ongelmat ovat olleet julkisessa tiedossa jo pitkään, ja monet tahot ovatkin ottaneet asiakseen kommentoida neitokaisen elämää. Eräs kiivaimmista tuomitsijoista ja puolustajista on ollut 26-vuotiaan neidon isä Michael Lohan.

Kyseinen mies tarjoutui äskettäin muun muassa kustantamaan tyttärensä vieroitushoidot, mikäli tämä suostuisi jälleen osallistumaan niihin. Nyt isäpappa on jälleen avannut sanaisen arkkunsa Lindsayn tekemisistä. Näyttelijäkaunotar vietti nimittäin kostean uuden vuoden äitinsä Dina Lohanin kanssa New Yorkissa.

Kuvat bailuputkesta päätyivät verkkoon, ja Michael on luonnollisesti asiaa vastaan. Hänen mielestään juhlinnassa oli kyse ex-vaimon tekemästä manipuloinnista. Isä-Lohan uskookin, että äidin holtiton käytös tuhoaa samalla myös raha- ja päihdevaikeuksien keskellä olevan Lindsayn.

– Ehkäpä rakkaan äidin ja tyttären olisi pitänyt hotellien ja yökerhojen sijaan mennä suoraan vieroitushoitoon yhdessä! Lindsay menettää kaiken, eikä hänen uransa nouse enää koskaan, kommentoi Michael Lohan Radar Online -sivustolle.

Näyttelijättären isä uhosi aiemmin aikovansa saada kohujulkkiksen tajuamaan todellisuuden keinolla millä hyvänsä. Hän sanoikin eräässä haastattelussa, että joko hän tai Jumala saa Lindsayn näkemään totuuden asioista. Lohan on saanut aikaisemmin apua vero-ongelmiinsa muun muassa Anger Management -tähti Charlie Sheeniltä.