Nicole Minetti tuubibikineissä – takapuoleen jäi rusketusraita

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Italian parlamentissa istuu nykyisin jälleen näyttävää naiskauneutta, sillä takavuosien kohutun Cicciolinan tavoin julkkikseksi on noussut bikinimalli ja televisiotähti Nicole Minetti, joka on nykyisin myös kansanedustaja. Neitokainen nähdään usein mediassa paparazzikuvien merkeissä.

Nyt 29-vuotias Nicole Minetti on jälleen esitellyt upeaa bikinivartaloaan Miamin rannalla. Kaunotar on viettänyt viime päivät lomailun merkeissä, sillä hän on nauttinut auringosta ystäviensä kanssa. Tällä kertaa Minetti oli valinnut ylleen keltaiset tuubibikinit, joiden tiukka yläosa käänsi muiden rannalla olijoiden katseita.

Nicole Minetti on tullut italialaisille tutuksi televisiotähtenä ja poliitikkona, mutta taannoin hän nousi kohuotsikoihin pääministeri Silvio Berlusconin seksiskandaalissa. Minettin väitettiin välittäneen poliitikolle prostituoituja, mutta hän kiisti syytökset jyrkästi. Tutkimuksissa selvisi, että Berlusconin henkilökohtaiselta pankkitililtä oli siirretty vuosina 2009 – 2011 peräti 400.000 euroa Minettille. Berlusconi kertoi antaneensa rahat hyvää hyvyyttään.