Courtney Stodden nettikuvassa – rintamus jo liiankin antava?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Itseään huimasti vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin nainut teinivaimo Courtney Stodden päätyy lähes jatkuvasti paparazzikuviin paljastavien asujensa takia. Neitokainen sai miltei porttikiellon tähdittämäänsä Couple’s Therapy -realitysarjaan, kun hänen paljastelunsa oli liikaa sen tuottajille.

Uudeksi Anna Nicole Smithiksikin tituleerattu 18-vuotias kohublondi on nyt julkaissut bileillan jälkeisen otoksen Twitter-blogissaan. Kuvassa Courtney nähdään punaisessa minimekossa, jonka avonainen kaula-aukko tuo katsojan huomion keskiöön hänen silikoneiksi väitetyt jättirintansa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Olen aivan uupunut hauskasta bileillasta… Aika mennä nukkumaan, mutta ensin hymyä Twitteriin! Kirjoitti Courtney Stodden blogiinsa.

Äskettäin Courtney Stodden joutui kiistanalaisen huomion kohteeksi, kun eri tahot väittivät hänen muhkeita rintojaan silikoneiksi. Kaunotar vieraili jopa plastiikkakirurgin pakeilla todistaakseen rintojensa olevan luomua. Neitokainen on sittemmin esitellyt rintamustaan useissa vihjailevissa asuissa.