Stephanie Seymour on edelleen upea näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen Stephanie Seymour on entinen Victoria’s Secret -alusvaatemalli. Yhdysvalloissa hänet tunnetaan myös Guns N’ Roses -yhtyeen keulahahmon Axl Rosen ex-tyttöystävänä, vaikka nykyisin neitokainen saakin säännöllisesti palstatilaa lähinnä bikinikuviensa merkeissä.

Neljän lapsen äiti on jälleen kuvattu nauttimassa rantaelämästä lomallaan St. Barthsin saarella. Kuvista ilmenee, että vaikka tähden päivät Victoria’s Secret -mallina ovat ohi, on bikineihin pukeutunut Stepahie Seymor yhä huippukunnossa.

44-vuotias Stephanie Seymour tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hän sai mallisopimuksen jo 14-vuotiaana osallistuessaan arvostettuun mallikilpailuun. 16-vuotiaana Seymour oli ensimmäisen kerran kohuotsikoissa, kun selvisi että hänellä oli suhde Elite-mallitoimiston naimisissa olevaan johtajaan. Sittemmin hän on poseerannut kymmenissä mainoskampanjoissa ja yli 300 kertaa lehtien kansikuvissa. Vuonna 1993 Stephanie Seymour poseerasi Playboy-lehdessä. Näyttelijäurallaan Seymour on nähty muiden muassa Kova laki -sarjassa.