Supertähdet kommentoivat paparazzikuolemaa: ”He ovat vaarallisia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmaa järkytti aiemmin tällä viikolla erään paparazzin kuolema Los Angelesissa. Paparazzi oli seurannut teinitähti Justin Bieberin valkoista Ferrari-autoa, koska hän yritti ikuistaa kuvan julkkiksesta. Valokuvaaja menehtyi traagisesti auton alle katua ylittäessään.

Nyt 18-vuotias Justin Bieber on kommentoinut Chris Guerra -nimisen paparazzin kuolemaa. Teinitähti ei ollut tapahtuneen aikaan autossaan, sillä Ferrarin ratissa oli hänen ystävänsä. Bieberin mukaan hän on surullinen valokuvaajan poismenosta.

Kanadalainen poppari toivookin, että tragedian myötä Yhdysvaltojen paparazzilakeja muutettaisiin. Justin Bieberin mukaan lakeja pitäisi muuttaa siten, että julkkiksilla, poliiseilla, viattomilla kadulla kävelijöillä ja paparazzeilla olisi turvallisempi ympäristö. Teinitähti lähetti myös osanottonsa Guerran läheisille julkisessa lausunnossaan, E!-sivusto uutisoi.

Justin Bieber ei ollut ainut julkkistähti, joka kommentoi paparazzikuolemaa. Disney-kaunotar Miley Cyrus on joutunut usein kahinoihin paparazzien kanssa. Cyrusin mukaan paparazzit ovat vaarallisia. Näyttelijätär uskoo, että paparazzin kuolema oli ennustettavissa.

– Toivottavasti tämä paparazzikuolema saa ihmiset heräämään. Pakko tehdä muutoksia. Paparazzit ovat vaarallisia. Eikö prinsessa Dianan kuolema liikuttanut ketään? Tämä oli ennustettavissa. Äidit opettavat lapsilleen, ettei kadulla saa leikkiä, Miley Cyrus kirjoitti Twitter-blogissaan.

Lukuisat supertähdet ovat ilmaisseet julkisuudessa vihaavansa paparazzeja. Esimerkiksi Oscar-palkittu näyttelijäkaunotar Halle Berry on kertonut haluavansa muuttaa Yhdysvalloista Ranskaan, jotta hän voisi suojella tyttölapsensa yksityisyyttä. Poptähti Britney Spears puolestaan joutui aikoinaan otsikoihin, kun hän hakkasi paparazzin autoa sateenvarjolla.