Big Brother -tuotantoa epäillään huijauksesta: ”Ei voinut olla sattumaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on jälleen käynnistynyt uusi Big Brother -tuotantokausi, joka on jälleen julkkisten Celebrity Big Brother. Mukana on joukko B-luokan julkkistähtiä, joista tunnetuimmat ovat amerikkalainen julkkispari Heidi Montag ja Spencer Pratt. Kausi alkoi heti vilppiepäilyillä.

Asukkaiden asteltua taloon kuusi heistä passitettiin ”sattumanvaraisesti” asumaan BB-talon pimeään, ankeaan ja kylmään kellariin. Tuotanto määräsi Frankie Dettorin ja Rylan Clarkin valitsemaan kuusi asukasta, jotka joutuisivat asumaan muutamaksi päiväksi kellariin.

Katsojat kuitenkin epäilevät nyt tuotantoa huijauksesta, sillä kellariin passitetut olivat pukeutuneet jo taloon astellessaan selvästi lämpimämmin kuin muut asukkaat. Esimerkiksi Paula Hamilton ja Ryan Maloney astelivat taloon epäilyttävästi paksut talvitakit yllään. Tuotannon epäillään kertoneen asukkaille jo hyvissä ajoin tulevasta ”yllätyksestä” ja sopineen valinnasta etukäteen Frankie Dettorin ja Rylan Clarkin kanssa.

– Tähän saakka tämä näyttää järjestetyltä. Kaikilla kellariin passitetuilla on monta kerrosta vaatteita yllään. Aivan kuin he olisivat odottaneet tätä, eräs katsoja ihmetteli Twitterissä.