Frank Ocean kiinni huumeista – poliisitutkinta käynnissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulajatähti Frank Ocean nousi viime kesänä maailman kiinnostavimpien muusikoiden kärkikaartiin Channel Orange -hittialbuminsa myötä. Ocean tuli taannoin ulos kaapista ja paljasti julkisessa tiedoteessaan olevansa biseksuaali.

Nyt 25-vuotiaan Frank Oceanin uutisoidaan joutuneen poliisien syyniin Kaliforniassa. Laulajatähti hurjasteli BMW-merkkisellä autollaan tieliikenteessä uudenvuodenaattona. Mono Countyn poliisit kiinnittivät huomion holtittomasti ajavaan Oceaniin ja pysäyttivät hänet tarkastusta varten.

Poliisien mukaan miehen luksusautossa haisi marihuana. Tarkastuksen aikana laulajatähden autosta löytyi pussillinen pilveä. TMZ-sivuston mukaan poliisit eivät kuitenkaan pidättäneet häntä. Frank Ocean sai sakkorangaistuksen huumeiden hallussapidosta, tummennetuista auton ikkunoistaan ja ajokortitta ajamisesta.

Frank Ocean julkaisi taannoin kotisivuillaan kirjoituksen, jossa hän kertoi olevansa biseksuaali. Lauluntekijän mukaan hän tapasi 19-vuotiaana ensirakkautensa, joka oli mies. Tähden mukaan hänen ensimmäinen homosuhteensa muutti Oceanin elämän. Muusikko on myös paljastanut, että teinitähti Justin Bieberin Bigger-biisi kertoo Oceanin homorakkaudesta. Artisti teki kyseisen kappaleen teinipopparille muutama vuosi sitten.