Snoop Dogg: ”Opetan lapseni polttamaan turvallisesti pilveä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpien ja suositumpien hiphop-artistien joukkoon lukeutuva yhdysvaltalainen Snoop Dogg esiintyi viime kesänä kesänä Turun Ruisrockissa. Räppäri innostui viime vuonna myös rastafarikulttuurista ja julkaisee tänä vuonna Reincarnated-nimisen reggaelevyn uudella Snoop Lion -taiteilijanimellään.

Innokkaana kannabiksen käyttäjänä ja puolestapuhujana tunnettu Snoop on ilmaissut huolensa lastensa tulevasta päihteiden käytöstä. Hän kertoikin GQ-lehdelle aikovansa opettaa lapsensa Corden, Cordellin ja Corin polttamaan kannabista turvallisesti, mikäli he haluavat niin tehdä vanhempana.

– En aio tyrkyttää pilveä lapsillemme. Jos he kuitenkin haluavat polttaa sitä, haluan opettaa heille tekemään sen oikein, jotta heidän pilveensä ei laiteta mitään ylimääräistä, he eivät vedä yliannostusta tai kokeile jotain epäpuhdasta paskaa, Snoop kuvaili.

40-vuotias Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Cordozar Broadus Jr, julkaisi viime keväänä verkossa valokuvan, jossa hän ja kollegansa Wiz Khalifa poseeraavat valtavan huumekasan vieressä ja näyttävät polttavan huumeita. Britannian viranomaiset poistivat viime syksynä hiphop-tähti Snoop Doggin porttikiellon maahan, ja artisti pääsi viimein esiintymään Britanniassa ensimmäistä kertaa vuosiin. Sittemmin Hollanti kuitenkin kielsi artistia saapumasta maahan ja Snoop joutui perumaan keikkojaan.