Komediatähden järkytys: Puu rysähti talon sisään kesken ruokailun!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen komediaryhmä Monty Python tuli tunnetuksi BBC-kanavalle tekemästään Monty Pythonin lentävä sirkus -televisio-ohjelmasta. Kyseinen ryhmä on tehnyt lisäksi neljä elokuvaa, kuten Brianin elämä ja Monty Python – elämän tarkoitus.

Nyt ryhmään kuuluneen näyttelijä Terry Jonesin kerrotaan kokeneen kotonaan järkyttävän tilanteen kesken ruokailunsa. Mies oli päivällisellä perheensä kanssa, kun 18-metrinen puu rysähti sisälle taloon. Onnettomuus sattui Lontoossa.

Puu hajotti talon autotallin ja peitti kokonaan näyttelijän kodin etuoven. Tapaus järkytti Jonesin ruotsalaista Anna-vaimoa ja heidän kolmevuotiasta Siri-tyttöään. Koomikko myöntää kuitenkin voivansa olla onnellinen siitä, että kaikki selvisivät hengissä yllättävästä rysäyksestä.

– Jos puu olisi ollut pidempi, se olisi hajottanut katon, ja Siri nukkuu siinä huoneessa. Olemme onnekkaita, koska hän olisi pahimmassa tapauksessa voinut kuolla, kertoi Terry Jones Female First -lehdelle.

Monty Python -ryhmään kuuluivat aikoinaan Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Michael Palin ja Terry Jones. Komediakokoonpanon anarkistisella tyylillä on ollut suuri vaikutus komedian kehitykseen. Monissa suomalaisissakin viihdeohjelmissa, kuten Studio Julmahuvissa, voi nähdä Python-vaikutteita.