Cindy Crawford shampanjasuihkussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosina maailman tunnetuimmaksi supermalliksi noussut Cindy Crawford on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa, mutta aivan viime aikoina hän on taas aktivoitunut myös julkisuudessa.

Äskettäin 46-vuotias supermalli lomaili Meksikossa, jossa hän esitteli bikinikroppaansa paparazzeille. Nyt Cindy Crawford on juhlistanut uuttavuotta julkaisemalla Twitter-blogissaan otoksen, jossa hän poksauttaa shamppanjapullon korkin auki Hollywood-kylttien edessä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Seksikkääseen pikkumustaan pukeutunut mallikaunotar saa pullosta suihkut kasvoilleen. Hän myös nautiskelee kuplajuomaa kuvan perusteella hyvin antaumuksellisesti ja antaa sen valua rinnuksilleen.

– Hyvää uuttavuotta! Poksautamme shamppanjat tänään, vaikka se ei ole varmastikaan yhtä hauskaa kuin Terry Richardsonin kuvauksissa! Kirjoitti Cindy Crawford blogiinsa.

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 naimisissa olleen Crawfordin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut satojen lehtien kansikuvia. Ex-malli on naimisissa niin ikään entisen mallin Rande Gerberin kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, joista molemmat syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu Los Angelesissa ja Cindy pyörittää Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötä.